La passió del 51 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada arriba a Salou del 22 al 25 d’octubre

Us agraden les emocions fortes? Sou uns amants del motor? Doncs la setmana que ve us esperem a Salou amb motiu del 51 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada. La capital de la Costa Daurada tornarà a esdevenir un dels punts neuràlgics de la penúltima prova del Mundial de Rallies de la FIA.

Si voleu seguir fil per randa l’esdeveniment, preneu nota: el RallyRACC arrencarà el dijous 22 d’octubre a les vuit del matí amb el clàssic Shakedown, una prova que s’ha convertit en la delícia dels espectadors, gràcies a la facilitat d’accessos i la combinació d’asfalt i terra. El recorregut, de 2,97km, repeteix la ubicació de l’edició passada, la zona Emprius de Salou, i esdevindrà tot un aperitiu de la gran prova especial urbana que se celebrarà el dissabte 24 d’octubre al Passeig Jaume I. El divendres 23, els assistents podran admirar els vehicles històrics que romandran exposats al parc tancat del Passeig Jaume I.

Presentació Rally

El plat fort arribarà el dissabte 24 amb l’espectacular prova urbana: el tram especial número 17 se celebrarà, per quart any consecutiu, al Passeig Jaume I de Salou. L’hora d’inici serà a les 17.15h. El circuit tancat, de 2,2Km, arrencarà al Port Esportiu de Salou i arribarà fins al carrer Verge del Pilar, després de recórrer el Passeig Jaume I, de manera paral·lela a la Platja de Llevant, la Plaça de les Comunitats Autònomes, la Plaça Francesc Germà i l’Avinguda del Principat.

Finalment, el diumenge 25, i després de les proves especials a Guiamets, Pratdip i Duesaigües, els vehicles es dirigiran de nou a Salou per a la celebració del podi final.

Rally… de tapes!

D’altra banda, Salou acollirà del 22 d’octubre a l’1 de novembre la 4a edició del Rally de Tapes, una deliciosa selecció de 51 tapes inspirades en la cuina mediterrània. Així, i en el marc del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, els establiments participants oferiran les seves creacions gastronòmiques, acompanyades d’una beguda, per només 2,50€. I per als més petits, s’oferirà una opció especialment pensada per als seus exigents paladars i sense beguda alcohòlica.