ruta de los miradores en Salou

La Ruta dels Miradors de Salou

Salou té una de les zones més privilegiades de la Costa Daurada, i és que dins del nostre municipi comptem amb fins a 40 miradors per a gaudir com mai de la mar Mediterrània.

Tots ells sorprenen tant per les vistes que ofereixen com pel seu entorn. A més, al llarg d’aquesta ruta podràs gaudir de les 25 platges i cales del municipi. En aquest Blog et mostrem alguns d’aquests miradors a Salou!

El Mirador de la Bocana, situat al costat de l’Espigó del Moll, és potser un dels menys coneguts i amb unes vistes impressionants de la platja de Llevant. El lloc ideal per a veure el capvespre.

mirador de la bocana salou

 

Més endavant, podràs trobar el mirador de Pilons, que ofereix unes vistes panoràmiques increïbles del passeig Jaume I i la platja de Ponent, i que també marca el camí d’inici del Camí de Ronda.

Si el que cerques és un bon bany, no et perdis el mirador de Cala Morisca! Just al costat de cala Crancs. Gaudeix de les vistes però també de la mar Mediterrània.

cala morisca ruta miradors salou

 

Finalment, un altre mirador impressionant és el Mirador de les Ànimes, un lloc màgic en aquesta ruta, amb vista increïbles i on poder meditar i relaxar-te en plena àrea de Cap Salou.

mirador de les animes ruta dels miradors salou

 

I aquests són només alguns dels miradors, descobreix la Ruta dels Miradors de Salou al complet! I no et quedis amb les ganes de veure’ls i gaudir-los en persona.