L’emoció del futbol platja internacional arriba a Salou!

Salou estima l’esport! Per això, del 9 al 12 de maig, us convidem a viure l’emoció d’una de les competicions més importants del futbol platja internacional: el World Beach Games Qualifier – Salou 2019 arriba al Complex Esportiu Futbol Salou!

I és que, com ja sabeu, a la capital de la Costa Daurada ens agrada acollir les competicions esportives més espectaculars del món: la Challenge Salou, la Mare Nostrum Cup i, per als amants del motor, el mític RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, en són només alguns dels exemples.

Aquest any, a Salou estem molt orgullosos de ser l’escenari de la fase de classificació a tot Europa dels primers World Beach Games, la fase final dels quals se celebrarà el proper mes d’octubre a San Diego, als Estats Units.

Així doncs, si sou amants de l’esport d’alt nivell, acudiu del 9 al 12 de maig ─i de manera totalment gratuïta─ al Complex Esportiu Futbol Salou i gaudiu d’alguns dels partits més potents del futbol platja: Espanya, Anglaterra, Rússia, França, Itàlia, Portugal…hi seran totes!

I doncs, ens veiem a Salou aquest cap de setmana?