Gaudeix de les Fonts de Salou

El Passeig Jaume I us ofereix, cada estiu, una espectacular mescla d’aigua, llum i colors que no us podeu perdre: ens acompanyeu a descobrir les Fonts de Salou?

En primer lloc, descobrim la Font Cibernètica, situada ben a prop de l’Espigó del Moll, just davant del Patronat de Turisme de Salou. Un petit llac artificial acull una filera de sortidors que culminen en un petit pont, dissenyat per tal que grans i petits puguin caminar per sota d’uns increïbles rajos d’aigua; sense cap dubte, una autèntica descàrrega d’adrenalina.

A més, i durant 15 minuts, us ofereix la possibilitat de gaudir d’un autèntic espectacle d’aigua, llums i música al vespre, després de degustar del vostre sopar a qualsevol dels restaurants de Salou.

Seguint en direcció est, ens trobem amb la mítica Font Laberint, un conjunt de guèisers que conformen un laberint circular d’aigua, per on nens i nenes gaudiran d’una experiència única, tot jugant entre els sortidors d’aigua, especialment durant els mesos més calorosos de l’any.

A més, a només 50 metres hi podreu trobar un dels símbols més icònics del nostre municipi: el landmark de Salou, una oportunitat per pujar la vostra fotografia a les xarxes socials amb el hashtag #VisitSalou!

Finalment, a la Plaça Francesc Germà –a l’extrem del Passeig Jaume I més proper al monument de Pilons–, les mirades de turistes i gent de la zona es concentren davant la Font Lluminosa. Aquesta espectacular construcció ofereix un programa de fins a 210 combinacions d’aigua gràcies als seus 100 sortidors, que executen a la perfecció les diferents combinacions al ritme de la música.

Així doncs, si voleu descobrir un autèntic espectacle d’allò més refrescant, no dubteu en visitar la capital de la Costa Daurada totes les nits de l’estiu; les Fonts Ornamentals de Salou us estan esperant!

Més informació i horaris aquí