Les platges de Salou: Cala Crancs

Sou amants de la natura? Us agradaria gaudir de la platja en un entorn senzillament únic? Acompanyeu-nos a descobrir una de les nostres cales preferides: Cala Crancs.

Cala Crancs és la platja més oriental de Cap Salou, un espai natural de gran bellesa on hi dominen pins i vegetació autòctona. S’hi pot accedir pel passeig que desemboca a peu de platja, però també pel Camí de Ronda, un projecte sostenible de recuperació del litoral de Salou que us regalarà unes vistes úniques.

L’entrada al mar des de la sorra daurada de Cala Crancs és suau i afavoreix activitats nàutiques com l’snorkel, la natació o els jocs amb la família. De fet, els més petits podran trobar-hi un parc infantil on gaudir del seu temps lliure. El Centre Cívic “Els Triangles”, a escassos metres de la platja, també disposa d’una zona d’ombra on descansar després d’una passejada.

I si voleu gaudir d’unes vistes privilegiades d’aquesta cala, us recomanem que no us perdeu el mirador de Cala Morisca, un autèntic tresor natural a la vora del Mediterrani.

Amb ganes de gaudir de la natura i el mar Mediterrani a Cala Crancs?