L’esperit de Nadal arriba a Salou!

Un any més, Salou es prepara per donar la benvinguda a una de les èpoques més màgiques de l’any: el Nadal arriba a la capital de la Costa Daurada!

Aquest any ─a més de la tradicional il·luminació de Nadal─, el nostre municipi us ha preparat una sorpresa única que farà que grans i petits s’ho passin d’allò més bé: 13 figures nadalenques guarneixen els carrers de Salou i ofereixen, a tota la família, la possibilitat d’interactuar-hi o fotografiar-s’hi.

A més, el fet de descobrir les 13 figures us convida a conèixer la capital de la Costa Daurada des d’un nou punt de vista: el carrer Barcelona, la Via Roma, la plaça Bonet o l’Espigó del Moll són només alguns dels punts on hi trobareu aquestes petites grans joies de Nadal.

Evidentment, no podia faltar autèntica diversió per a tota la família: el Campament de Nadal ─els dies 23, 24 i 25 de desembre a la Masia Catalana─, amb la presència del Pare Noël, el Caga Tió i el Tronquet, que explicarà aventures fantàstiques als més petits i petites! Consulteu el programa d’activitats.

Ah, i si sou amants de la fotografia i voleu guanyar vals descompte per comprar a les botigues de Salou valorats en 200€, 100€ i 50€, participeu al concurs fotogràfic que us hem preparat fins el 27 de desembre: pugueu fotografies a Instagram de les figures de Nadal amb els hashtags #Salou + #VisitSalou + #CompraSalou!

I molt bones festes a tothom!