L’estiu es viu a Salou

A Salou us proposem gaudir al màxim de l’estiu amb una agenda atapeïda d’activitats per a tots els membres de la família.

IMG_2153

Fins el 15 d’agost, la capital de la Costa Daurada celebra les Nits Daurades. Aquest dissabte, per exemple, si teniu infants a casa, no us podeu perdre els inflables. A més, a les 23h a la plaça de les Comunitats Autònomes hi actua Fangoria en concert! Diumenge, podreu gaudir tota la tradició i el tipisme amb la cercavila d’elements del Seguici Popular i dilluns la processó en honor a la Mare de Déu. Consulteu tot el programa en aquest enllaç!

IMG_1933

Els personatges de Sésamo on Tour surten cada diumenge i dilluns de PortAventura World, amb l’excepció del dia 15 d’agost, els espectacles del qual es mouran al dijous 11 d’agost. Si els voleu saludar, podreu fer-ho a la plaça Francesc Germà, on protagonitzaran a les 19.30h i les 21h dos divertits espectacles. I al Passeig Jaume I, l’art del circ, amb el Salou Art Street.

IMG_2482

Dos són els escenaris que no podeu oblidar durant la vostra visita a Salou. D’una banda, la Masia Catalana, on hi trobareu una oferta comercial i lúdica única, i també les Fonts, amb espectacles de llum i aigua cada dia de la setmana.

Nens fonts 03

IMG_6560

Salou és molt més… és sol i platja; una rica oferta d’oci per a gaudir del mar Mediterrani i també de la diversió en família a PortAventura World. Bones vacances!