Paddle Pilates, gaudeix de la relaxació a Salou

Inspirem… Expirem…

Relaxació en estat pur en una de les activitats de moda d’aquest estiu, on l’equilibri, el cos, la ment i la naturalesa es fusionen. El paddle pilates ja es pot practicar al Club Nàutic de Salou en dues modalitats: les classes particulars o bé en grup, per a gaudir d’una de les experiències esportives més beneficioses per al cos.

L’estrès, l’ansietat i el neguit fan que el nostre cos estigui en una tensió constant. Però els darrers estudis atribueixen al paddle pilates un seguit de beneficis que ajuden a tonificar tots i cadascun dels músculs del cos i, a la vegada, alliberar-ne les tensions. El paddle pilates es practica sobre les aigües tranquil·les de la Mediterrània en una activitat que ara oferta l’Estació Nàutica de la Costa Daurada davant les platges de Salou. El preu és de 15€/persona en grup. Ara bé, també es poden contractar classes particulars, amb un preu de 35€. Les classes s’imparteixen al Club Nàutic de Salou, els dimecres a les 08.30h, i les places són limitades.

El paddle pilates forma part de la rica oferta d’experiències nàutiques que gestiona l’Estació Nàutica de la Costa Daurada i que en el cas de Salou també es complementen amb experiències com el flyboard, les motos aquàtiques, o el parasayling.