Passió pel ball a Salou

Més de dos mil balladors us faran gaudir, durant el pont de la Constitució, amb les acrobàcies i piruetes que dansaran sobre la pista del parquet del Pavelló Municiapl d’Esports de Salou. La cita tindrà lloc del 4 al 8 de desembre en el marc de l’Spanish Open de Salou, un esdeveniment ineludible per als amants del ball i que porta fins a la capital de la Costa Daurada ritmes musicals ben diversos amb les millors parelles de balladors del món.

Els participants a l’Spanish Open de Salou començaran les competicions durant la primera jornada, és a dir la tarda del divendres dia 4. Encara que el plat fort tindrà lloc dissabte i diumenge amb la disputa dels guardons World Championship Senior i Latin. Ara bé, la convocatòria també té d’altres premis, es tracta del WDSF Senior I, Standard i Llatins; la WDSF Senior II, Standard i Llatins; la WDSF Senior III, Standard i Llatins; la WDSF Youth Standard i Llatins; així com també l’Open Internacional Junior, Juvenil, Standard i Llatins.

Ball

L’elevat nivell dels balladors és un atractiu més per a no perdre’s aquesta cita. Ara bé, l’esdeveniment també serà enregistrat i emès, al llarg de l’any, en fins a vuitanta canals de televisió

Més informació:

Spanish Open Salou

Del 4 al 8 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports de Salou.

Entrades: 10€ dia per al públic general | 5 € dia per a jubilats | VIP públic 30 € dia i VIP entrenadors 20 € dia. Nens fins a 12 anys gratuït.