PortAventura World, un món d’experiències úniques

Esteu a punt per a gaudir al màxim? PortAventura World obre la 22a temporada amb propostes emocionants i màgiques sorpreses per a fer-vos gaudir de la vostra escapada. PortAventura World enceta la temporada amb 6 àrees temàtiques pensades per a fer-vos viure una experiència inoblidable.

Tutuki PA (blog)

A la Polinèsia hi trobareu atraccions tan refrescants com el Tutuki Splash o divertides com el vaixell Kontiki, a més de shows amb ocells exòtics i rituals ancestrals. Tot, en un marc incomparable que us farà sentir com si realment fóssiu en una de les zones més exòtiques del món.

Portada PA (blog)

La Xina és l’àrea escollida per als amants dels grans reptes: el Dragon Kahn (8 loopings i més de 110km/h) i el Shambhala (la muntanya russa més alta d’Europa amb 76 metres) presideixen un petit món pensat per a deixar-vos sense paraules. A més, la diversió d’Angkor, la màgia del Waitan Port i sorprenents espectacles com Revolution i Bubblebou faran que vulgueu repetir.

Hurakan PA (blog)

Amb Mèxic hi descobrireu una increïble mescla de misteri, espectacles tradicionals i emocions molt fortes. La imponent estructura de l’Hurakan Condor (amb 100 metres de caiguda lliure) es converteix en l’atracció preferida dels més exigents. No cal oblidar però el mític Diablo, la Serpiente Emplumada, el Yucatán i l’espectacle de miralls El Secreto de los Mayas.

Far West PA (blog)

I si els Cowboys són la vostra passió, no us podeu perdre el Far West. L’emoció de la increïble Stampida, la diversió dels Gran Canyon Rapids o els refrescants Silver River Flume són algunes de les experiències que podreu viure en aquesta àrea temàtica. I no us oblideu dels emocionants espectacles de vaquers!

Mediterrània PA (blog)

Els amants de la cuina i el vi mediterranis trobareu a la Mediterrània un autèntic paradís per als 5 sentits. I si preferiu una intensa descàrrega d’adrenalina, llavors no us podeu perdre el Furius Baco: una catapulta horitzontal que us propulsarà a 135km/h en només 3 segons!

SésamoAventura 02 PA (blog)

Si sou dels que decidiu gaudir del millor parc temàtic d’Europa en família, llavors la vostra destinació és la diversió i la màgia de SésamoAventura. Atraccions com el Coco Piloto, el Magic Fish o el Huerto Encantado faran les delícies dels més petits.

Caribe PA (blog)

I amb l’arribada de l’estiu no us podeu perdre el refrescant PortAventura Caribe Aquatic Park: tobogans, piscines, ràpids i zones per als més petits us faran viure l’aventura més refrescant. Ah, i si tot això us sembla poc… el 2017 us portarà la velocitat i adrenalina de l’increïble Ferrari Land. Esteu preparats?

Així doncs, si voleu viure unes vacances úniques, gaudiu de Salou i de PortAventura World, un món d’experiències úniques.