PortAventura World posa a prova la vostra valentia amb el Halloween’17

Tots Sants és sinònim de castanyada, moniatos, panellets i vi ranci…i cada vegada més, de carbasses, monstres i disfresses. Halloween!

Sou dels que no et fa por res? Aguanteu les emocions fortes? Esteu disposats a somiar desperts els vostres pitjors malsons? Doncs PortAventura World és el vostre pròxim destí!

HALL_ESP_HALLFAM_1115_016_med

Fins al 19 de novembre teniu temps per a viure la por més divertida amb el Halloween’17. Perquè tindreu inseguretat i neguit, sí, però alhora us ho passareu com mai i desitjareu que la nit no acabi mai.

Aprofitant el recent canvi d’horari, el parc temàtic enfosqueix abans. És el moment propici perquè els personatges més terrorífics envaeixin els carrers i places de les diferents àrees temàtiques: zombis, criatures del mal i molts altres monstruosos i sinistres personatges.

HALL_ESP_HORLA_1115_014

Gaudiu de la tematització especial del parc, dels diferents espectacles, dels passatges del terror i de l’ambientació dels carrers. Poseu a prova la vostra valentia. I sempre podreu dir: “jo hi vaig ser i ho vaig superar”.