Practica esport a Salou tot l’any

Després de l’estiu, Salou continua sent el lloc perfecte per a practicar esport! I és que durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre trobaràs moltíssimes activitats per a posar-te en forma i divertir-te en primera línia de mar.

Del 20 al 23 d’octubre, arriba un dels esdeveniments més esperats per als amants de l’automoció: el Rally RACC Catalunya-Costa Daurada! On Salou serà el punt de trobada del món dels rallies durant els dies de la competició.

 

Salou també és l’escenari perfecte per a una Bicicletada! Si t’encanta anar amb bici en bona companyia i vistes increïbles, apunta’t aquest 29 d’octubre i gaudeix del teu esport favorit.

 

La Marxa Camí de Ronda és la cita perfecta si t’encanten les llargues caminades al costat de penya-segats i platges. El 13 de novembre, gaudeix del Camí de Ronda d’una forma diferent.

 

I, finalment, però no menys important, arriba la Sant Silvestre de Salou! El 26 de desembre és l’última cita de l’any per a practicar esport amb capbussó a la platja inclòs.

Si ets un amant de l’esport, Salou és el teu lloc! Consulta la informació de tots els esdeveniments i no et perdis res.