Redescobriu Salou amb #SalouFoodExperience

Si sou amants de la bona cuina i voleu descobrir els millors sabors locals i internacionals, us convidem a descobrir la variada oferta gastronòmica de Salou.

Restaurants, bars, guinguetes i espais gastronòmics… la capital de la Costa Daurada es converteix en una opció senzillament deliciosa que heu de descobrir: brasa, tapes, cuina de mercat i d’autor, menjar ràpid, cuina mediterrània i internacional… Les diferents opcions no s’acaben!

Així, podreu sentir l’arena als vostres peus amb les diferents guinguetes de platja; enamorar-vos de les vistes a Pilons ─un dels símbols de Salou─ que us regala el carrer Colón, o gaudir de zones purament comercials com el carrer Barcelona o l’àrea del carrer Carles Buïgas, prop del Parc de la Ciutat o de locals d’oci on poder fer una copa.

A més, Salou va rebre aquest 2020 una notícia espectacular: el restaurant Deliranto ─que encapçala el xef Pep Moreno─ va ser guardonat amb una Estrella Michelin, convertint-se així en un dels 3 únics restaurants de la Costa Daurada en rebre aquest prestigiós reconeixement internacional.

Us ha agafat gana ? Us esperem a Salou!