Salou, destinació esportiva tot l’any

A qualsevol època de l’any, Salou és una destinació especial. Durant tots els mesos de l’any pots trobar moltíssimes activitats per posar-te en forma i divertir-te a primera línia de mar.

I és que Salou és el lloc perfecte per fer turisme esportiu!

N’és una prova les nombroses Certificacions i Marques de Destinació Esportiva que van ser atorgades per l’Agència Catalana de Turisme: el 2013 en la modalitat de futbol, ​​el 2016 de vela, el 2018 en cicloturisme, el 2020 va arribar la marca golf i la més recent, el 2021, Salou va aconseguir la certificació en la modalitat de triatló.

Salou, com a certificació en triatló, és la seu i dona nom de l’esdeveniment internacional Triatló Challenge Salou, que arriba el pròxim 4 de juny. Tot un desafiament que consistirà a fer 1.900 metres, pedalar 90 km amb bicicleta i córrer 21 km.

Participantes del Challenge Salou

Si estimes el futbol, ​​para atenció perquè Salou et porta l’ASB Futsal Internacional. Del 16 al 18 de juny tindràs l’oportunitat de gaudir del torneig de futbol sala més gran d’Europa, i tot passarà als pavellons municipals.

I com que ara que arriba el bon temps, si també et ve de gust gaudir dels esports a les nostres platges, et recomanem la 4a Trobada de Marxa Aquàtica que, organitzada pel Club Excursionista Salouenc, tindrà lloc el 23 de setembre a la Platja de Llevant.

Marcha acuática de Salou

Per si no n’hi hagués prou, Salou té preparat The Jungle Throwdown, una competició de Cross Training per equips de 3 que es disputarà entre el 30 de setembre i l’1 d’octubre a les instal·lacions esportives del Camping Resort La Siesta.

Ah! Si el que busques és gaudir de la millor competició de motor, el RallyRAC Costa Daurada t’espera del 19 al 21 d’octubre on els millors pilots i equips del país tindran l’oportunitat de completar les seves posicions a la classificació del Subcampionat d’Espanya de Rallyes.

Coche compitiendo en el Rally Racc Costa Daurada

Posa’t al dia i descobreix tot l’esport que t’espera a Salou amb l’Agenda Esportiva 2023

T’esperem al cor de la Costa Daurada!