salou todo el año

Salou els 365 dies de l’any

Salou és un destí especial, vagis en l’època que vagis. I t’explicarem totes les raons per les quals pots visitar també Salou a la tardor.

Activitats en primera línia de mar, paisatges increïbles, esport, cultura o gastronomia, et sembla poc?

Durant la tardor, Salou ofereix una gastronomia pròpia molt especial amb les Jornades del Calamar. I és que podràs degustar aquest producte típic de la localitat en els principals restaurants de Salou i amb les millors elaboracions.

A més, cada dijous té lloc el Tasta Salou, en el qual participen molts restaurants de la localitat per a oferir receptes amb un toc diferent i innovador.

gastronomia salou

 

Si t’agrada la història, Salou també és el teu lloc ideal! Durant la tardor, se celebren marxes i passejos com la visita guiada per la història de Salou. A la Torre Vella també trobaràs exposicions permanents que repassen els orígens de la localitat o exhibicions temporals.

Per no parlar de totes les activitats que pots realitzar amb el programa Salou platja tot l’any a les platges de Salou; sessions de ioguilates, passejos pel Camí de Ronda o conèixer a fons la Ruta dels Miradors i el Far de Salou.

miradores de salou

 

I ara que desembre ja s’acosta, no et pots perdre les activitats de Salou i per descomptat també el Nadal a PortAventura!

Si encara necessites més raons per a visitar Salou aquesta tardor, consulta totes les activitats! Esperem veure’t aviat!