Salou, platja tot l’any, descobreix totes les activitats!

A Salou pots gaudir els 365 dies de l’any d’activitats a la platja, i a més hi ha per a tots els públics! Des de gimcanes infantils fins a sessions de Reiki de la mà de grans professionals.

No et perdis res, t’ho expliquem tot sobre #salouplatja365.

El programa de “Salou, platja tot l’any”, té lloc durant els caps de setmana de tot l’any. I és que la nostra localitat té la gran sort de comptar amb un clima suau i càlid durant tot l’any. Per això, realitzar activitats a les platges de Salou durant l’hivern és una activitat totalment agradable i saludable.

mindfulness yoga playas salou

Hi ha infinitat d’activitats per a fer, i a més es dirigeixen tant a nens com a adults.

Per als més petits trobem activitats com “La cerca del tresor”, un joc d’orientació en família que ens portarà a descobrir els grans tresors dels pirates per tot Salou, i les jornades Clean-up, tallers i activitats de conscienciació ambiental.

Per als adults, hi ha disponibles sessions de Mindfulness i Reiki, just en primera línia de platja. La millor manera de desconnectar de la setmana, amb activitats holístiques i al costat del so de les ones.

reiki playa salou

A més de les activitats programades, les platges i cales de Salou estan obertes durant tot l’any per a gaudir d’elles de mil maneres. Passeja amb la teva mascota, les platges estan obertes per a ells durant l’hivern! Juga als parcs a primera línia de la mar amb els teus fills, completa amb ells la gimcana digital del passeig Jaume I, feu volar les cometes o practica esport a Salou, fent un bon passeig o practicant fúting per la kilómetrica riba de platja de Llevant o dedicar un temps d’entrenament a les diverses pistes de calistenia, una situada per exemple també en platja de Llevant.

També, simplement gaudeix de capvespres màgics des dels diversos i múltiples miradors de tota la línia litoral de Salou i Cap Salou, com la Punta del Po Roig, Punta Prima o Punta del Cavall entre altres.

No et perdis cap de les activitats de #salouplatja365 i no t’oblidis de reservar la teva plaça. T’esperem! Consulta el calendari d’activitats.