Salou serà la capital mundial de cotxes Smart, del 14 al 17 de juny

Salou es convertirà, del 14 al 17 de juny, en la capital mundial dels Smart amb la celebració del Smart Times Salou. Els “fans” de la marca de Mercedes-Benz i els amants del motor esteu convocats i convidats a presenciar la major concentració de cotxes Smart del món, amb la participació d’uns 1.500 vehicles, al llarg del Passeig Jaume I. És la primera ocasió que l’Smart Times se celebra a Salou i a Espanya.

Nervo

D’entre totes les activitats que us oferirà l’Smart Times, en destaquen dues: per una banda, la tradicional concentració i desfilada de cotxes Smart (divendres 16 de juny, de 10h a 22h), un esdeveniment d’allò més espectacular que comptarà amb la bellesa del Passeig Jaume I com a escenari privilegiat; i per altra banda, l’actuació en directe (el dissabte 17 de juny a les 22.30h) de Nervo, una parella de DJ’s australianes de referència mundial que ha col·laborat amb David Guetta, The Pussycat Dolls i Kylie Minogue, entre molts altres.

Smart Times (recinte)

A més, els entusiastes dels Smart tindreu l’oportunitat d’experimentar i conduir la nova gamma de cotxes elèctrics, la gran novetat de l’esdeveniment. Entre d’altres models, podreu provar l’únic descapotable del món amb sistema de propulsió elèctric, mentre conduïu sota el sol de Salou, escolteu el so de les onades i us embriagueu d’aroma mediterrani.

Programa (alta)

L’Smart Times Salou oferirà també una paella popular –amb un Welcome Pack si us registreu online–, excursions, un festival gastronòmic al carrer, una exposició de vehicles de la popular marca, una pista d’slotcars, una actuació castellera, concursos i moltes altres activitats que amenitzaran un cap de setmana increïble a la capital de la Costa Daurada. I és que la programació de l’Smart Times Salou està pensada per al gaudi de tota la família!