Salou torna a vibrar amb el ritme del Cós Blanc

Música, llums i tones de confeti es reuneixen en els preparatius per donar la benvinguda a la festa més icònica de la localitat.

El proper 3 de febrer tens una cita per submergir-te en la tradició salouenca. Arriba el Cós Blanc, una festa que omple de vida els carrers acollint a més de 40.000 persones en un espectacle inundat de diversió i molt confeti. 

Des de les 11 del matí, la cercavila de lluiment de carrosses contagiarà l’alegria pels principals carrers de Salou, fent les delícies dels més petits. Però és a la tarda, a les 19 hores, quan el municipi es transforma en un escenari màgic per donar inici a l’esdeveniment més esperat. El Cós Blanc omplirà els carrers amb 25 tones de confeti, acompanyant les carrosses més espectaculars construïdes artesanalment pels més de 25 grups locals que hi participen.

Aquest any, a més, l’esdeveniment comptarà amb un canvi de ubicació que es presenta com la gran novetat. La festa es trasllada al passeig Jaume I, una decisió que busca un espai més ample i obert, ideal per a gaudir al màxim de la gran festa de la Costa Daurada.

Així que prepara’t per sumar-te a la celebració i experimentar la màgia del Cós Blanc! T’esperem aviat amb ganes de gaudir del dia més especial de la Festa Major d’Hivern. No t’ho pots perdre.