Salou us convida a viure un estiu únic

Com ja és costum, l’arribada de l’estiu a Salou marca l’inici d’una de les èpoques més emocionants i divertides de l’any. I per tal de fer-ho encara més inoblidable, la capital de la Costa Daurada us presenta l’Agenda d’Estiu.

SEF_MG_5431

L’Agenda d’Estiu de Salou –que podeu consultar tant en format digital com en paper a les nostres Oficines de Turisme– us convida a gaudir de les millors activitats per a tota la família.

ConcursSantJoanBASE còpia

I ho fa amb esdeveniments tant espectaculars i assenyalats com les Nits Daurades –del 8 al 15 d’agost–, activitats culturals com el Festival Internacional de Música Costa Daurada Salou –del 14 de juliol al 19 d’agost– o els cicles de cinema a l’aire lliure, sardanes o havaneres, a més d’un gran nombre d’activitats esportives.

ReiJaumeI

Els amants del shopping podran gaudir de la Fira Fora Stocks –del 13 al 15 de juliol i 17 al 19 d’agost– o una nova edició del Salou Shopping Festival –del 13 al 22 de setembre–. I si voleu saber més sobre la història de Salou, no us perdeu la XXIII Festa del Rei Jaume I programada del 30 d’agost al 2 de setembre.

Ja ho sabeu doncs: si no us voleu avorrir, us esperem a Salou aquest estiu!