Sentiu-vos com a casa als “pubs” britànics i irlandesos de Salou

Salou és una destinació on tothom hi és benvingut. És per això que, en l’actualitat, podeu gaudir de multitud de “pubs” britànics i irlandesos… a la vora del Mediterrani!

Voleu descobrir la gastronomia britànica i irlandesa? Els espectaculars “breakfasts” –esmorzars amb ous, salsitxes, bacon…– o els deliciosos “steaks” i “ribs” –entrecots i costelles– us asseguren una experiència única per als 5 sentits.

breakfast-brunch-cell-phone-693269

Us agraden les cerveses i sidres d’importació? Descobriu joies com les britàniques Pale Ale, la famosa Guinness irlandesa–una Stout mundialment coneguda– o les sorprenents Strong Scotch Ale, i delicioses sidres –no només derivades de la poma–, i sentiu-vos com si fóssiu a Londres, Liverpool, Dublín o Glasgow, entre d’altres.

I si sou amants del futbol o el rugbi, prepareu-vos per a vibrar amb l’emoció dels partits de la Premier League o les 5 Nacions de rugbi, a més de les curses de llebrers i cavalls.

adidas-ball-field-46798

Per damunt de tot però, els “pubs” britànics i irlandesos de Salou us ofereixen una oportunitat única de gaudir de l’amabilitat de la seva gent, d’enamorar-vos dels seus concerts acústics en directe, de practicar el vostre anglès i, com no, de viatjar a les illes britàniques sense marxar del Mar Mediterrani.

No hi falteu!

Alguns dels “pubs” de Salou: Temple Bar, Danny Boy, Robin Hood, The Guinness Tavern, The Red Lion, Flower of Scotland, Chaplins i Shankly’s.