Els 10 millors tips per a planejar la teva visita a Salou

1- Agafa paper i llapis o telèfon i apunta: els millors capvespres es podran veure des dels miradors de la Bocana, Po Roig, Punta Prima i Punta del Cavall.

2- Ja sigui per a banyar-se o passejar per la riba en qualsevol estació de l’any, a Salou tenim 9 platges amb serveis i completament adaptades. A més, en el municipi existeixen fins a 25 platges i cales de totes les mesures. A més, durant tot l’any tenim un programa d’activitats de #salouplatja365 completament GRATIS!

3- El passeig Jaume I alberga des de les fonts dels Caragols, Cibernètica, Laberint i Lluminosa fins a nostra Landmark gegant, passant per escultures i monuments com la dona Puntaire, el Rei Jaume I, el monument als Pescadors o Pilons. Però sabies que disposem de la gimcana digital del Rei Jaume I per a invertir una hora divertida en família i tractar de resoldre-la?

4- Agafa el teu equip de snorkel: ulleres amb tub o màscara de busseig i aletes. Probablement, l’entorn més natural i ideal amb aigües pràcticament cristal·lines per a la pràctica de snorkel és la Cala de la Punta del Cavall.

 

5- El nostre icònic Xalet Bonet d’estil modernista, situat a l’inici del Passeig Jaume I, obra d’un dels deixebles d’Antoni Gaudí (Domènec Sugranyes), és un dels llocs més instagrameables del municipi. Puges la teva foto amb l’etiqueta de #visitsalou?

6- El Cap Salou és una zona de gran interès natural, històric i geològic. Racons com la platja de Penya Tallada, el parc de Cala Morisca o la platja salvatge del Reguerot amb el camí per la Talaia poden ser els seus millors exponents.

7- Per als quals ens agrada menjar bé, el destí ofereix múltiples opcions amb cuina de tota mena: mediterrània, internacional o de tapeo. Fins disposem d’un restaurant amb una estrella Michelin, dels quatre que hi ha en la Costa Daurada.

8- El Camí de Ronda és un recorregut de gairebé 7kms que voreja tota la costa mediterrània del litoral salouense. La ruta es pot complementar amb molts dels acabats d’estrenar i espectaculars miradors!

 

9- Atents els amants al golf! Salou disposa, gràcies als camps de Infinitum Golf, 2 camps de 18 clots per als jugadors de perfil professional però també 1 de 9 clots per a nivell més amateur. I per si vols completar el dia, el Infinitum Beach Club és un espai per a relaxar-se amb les seves piscines infinites.

10- Salou també disposa d’edificis amb història com el monument a Jaume I, el monument als Pescadors en el moll, Pilons o la Torre Vella, una vella torre de defensa construïda en 1530 que actualment s’ha convertit en un centre cultural dedicat a albergar exposicions d’art.

Ah! I no oblidis que durant l’any ens acompanyen esdeveniments com el famós Cós Blanc al febrer, la gran triatló a l’abril, les Nits Daurades a l’agost, la festa del Rei Jaume I al setembre o el Ral·li de Catalunya a l’octubre. I tots aquests plans, sempre acompanyats amb els divertits parcs Port Aventura World i Ferrari Land, clar!