Torna el Salouween més terrorífic

Del 19 al 31 d’octubre, Salou es transforma en una ciutat terrorífica i porta amb si la segona edició de Salouween, un esdeveniment ple de diversió i sustos per a totes les edats.

Submergeix-te en un món on l’esperit d’Halloween cobra vida oferint moments únics:

Diversió per a tota la família:

Salouween ofereix una àmplia varietat d’activitats que van des d’emocionants tallers i espectacles per als més petits fins a desafiadors escape rooms i passatges del terror per als adults més valents. Tenim diversió per a cada edat i nivell de valentia!

A més, no pots perdre’t el tradicional ‘Truc o Tracte’, on els més petits tindran l’oportunitat de visitar els locals del municipi i recollir la seva bosseta de dolços.

Diversió assegurada amb Salouween Street:

L’emblemàtic passeig Jaume I es transformarà en un lloc tematizado, lúdic i festiu del 27 al 29 d’octubre per a Salouween Street. Més de 100 establiments, des de botigues fins a restaurants i llocs d’entreteniment, es vesteixen per a l’ocasió. La música, la gastronomia, els espectacles i l’animació crearan una atmosfera festiva i aterridora que et submergirà per complet en l’esperit d’Halloween.

La Gran Festa a les Calles de Salou

Què seria d’Halloween sense una desfilada aterridora? Saloween Parade et convida a recórrer els carrers del municipi disfressat mentre balles al ritme d’ultratomba. Diverses companyies d’animació s’uniran per a omplir els carrers de diversió i emoció, una experiència ideal per a gaudir en família i amics.

Tot això i molt més en la segona edició de Salouween.

Prepara’t per a viure la por i la diversió a Salou del 19 al 31 d’octubre!

I si estàs buscant ampliar les teves experiències terrorífiques, no pots perdre’t Halloween a Port Aventura, disponible fins al 12 de novembre. Una oportunitat única per a gaudir d’emocionants aventures i atraccions temàtiques en un dels parcs de diversions més destacats de la regió.