Tres càmpings a Salou per viure els #momentcialsSalou més lliures

Tens ganes de gaudir d’una escapada a la capital de la Costa Daurada i fer-ho amb total llibertat? Doncs Salou disposa de tres càmpings perquè puguis escollir i gaudir d’unes vacances en ple contacte amb la natura.

El Camping Resort Sangulí Salou (4 estrelles) va néixer l’any 1972 i va ser entre el 1991 i el 1992 quan va rebre el reconeixement internacional per la seva qualitat. Disposa de diferents parcel·les, mobil-homes i bungalows. El Camping Resort Sangulí Salou ha estat distingit amb el guardó Best Camping Europe i també ofereix molts equipaments com ara piscines, zona comercial, zona esportiva o un amfiteatre que et permetran desconnectar i gaudir d’un espai excepcional. El programa d’activitats del Camping Resort Sangulí Salou ofereix de diferents opcions per tots els membres de la família com balls, paddle o karaoke, entre molts altres.

Càmping Sangulí

La Siesta Salou Camping Resort (3 estrelles) ofereix la possibilitat d’allotjar-vos en diferents estils de mobil-homes, bungalows i apartaments. Els seus serveis són ben variats, des de restauració fins a supermercat, també ofereix wifi a tot el càmping. Gaudir en família és ben fàcil a La Siesta Salou Camping Resort, ja que disposa de diferents propostes adreçades a tots els membres de la família com zones esportives, infantils o tres piscines.

Càmping La Siesta

El Camping La Unión (3 estrelles) està situat al costat d’un camp de golf i de PortAventura World. Disposa de variades i completes instal·lacions per gaudir de l’essència de l’estiu i del clima mediterrani com dues piscines, barbacoa o un parc infantil. Ofereix també diferents allotjaments com mobil-homes i bungalows.

Càmping La Unión

Vine a Salou i gaudeix dels millors #momentcialsSalou i d’unes vacances inoblidables.