Un matí de travessia a bord d’un dels espectaculars catamarans de Creuers Costa Daurada

El dia és assolellat i es respira mar, un olor que ens acompanyarà durant bona part de la jornada d’avui. Un bri d’aire fa més lleugeres les primeres hores de sol d’aquest dia pre estiuenc. Tot i així, la majoria ha pres consciència de l’activitat que farà a continuació i surt protegit amb una gorra i untat a base de bé de crema solar. Hi ha expectació. Sobretot entre la canalla, que no pot dissimular l’emoció. Tots, petits i grans, tenim ganes d’enamorar-nos de la costa de Salou a bord d’un dels espectaculars catamarans de l’empresa Creuers Costa Daurada.

Aquesta empresa disposa d’una flota de tres catamarans: l’Ocean Fly (amb capacitat per a 104 passatgers), el Dorimar (150) i el Dorimar II (250). Avui gaudirem de l’Ocean Fly, una autèntica joia. Els primers comentaris coincideixen a destacar, precisament, les prestacions i els serveis del catamarà, que llisca suau com un patí sobre les aigües tranquil·les del Mediterrani. La velocitat és baixa però constant, fent més amena i plaent la travessia.

Ocean Fly 03

L’Ocean Fly disposa d’àmplies xarxes a la zona de proa que serveixen per a prendre el sol, descansar o, simplement, quedar-te hipnotitzat mirant l’horitzó mentre escoltes el suau picar de les ones. Durant el trajecte d’anada a Salou –d’aproximadament 70 minuts– gaudim d’unes vistes privilegiades de la capital de la Costa Daurada: Ponent, el Port Esportiu de Salou, Llevant i el Cap de Salou es van succeint davant de la nostra atenta mirada.

Rafael L—pez-MonnŽ

Un cop arribem davant la platja Llarga de Salou el catamarà s’atura i la tripulació abaixa una escala que permetrà, a aquells que ho desitgin, tornar a pujar al catamarà després de capbussar-se al Mar Mediterrani. Ara sí, ens llencem a l’aigua. N’hi ha que s’estimen més quedar-se a bord fent fotos de com ens divertim. El bany és refrescant i ens deixa a tots relaxats.

Rafael L—pez-MonnŽ

Passada mitja hora tornem a pujar i ens preparem per al camí que ens tornarà a Cambrils. Abans però, ens enfilem encara una mica més en direcció est, fet que ens descobreix les cales més remotes i naturals de Salou: les cales Font, Vinya i Crancs. El bany ens ha obert la set i aprofitem la barra lliure de cervesa, sangria, refrescos i cava.

Finalment, i després d’unes 3 hores d’haver iniciat aquest emocionant viatge, arribem al Port de Cambrils amb el regust d’haver viscut una experiència senzillament espectacular.

INFORMACIÓ

Excursió Cambrils-Salou-Cambrils
Sortides de Cambrils: 10h – 13h – 16h

Preus:

Sortides 10h i 13h: 36 euros (amb begudes i pica-pica)
Sortida 16h: 33 euros (amb begudes)
Nens de 4 a 12 anys 50% de descompte

Tota la informació: www.creuerscostadaurada.com