Un octubre ple d’emocions a Salou !

Deixem enrere l’estiu i iniciem una tardor carregada d’emocions a Salou. Agafeu paper i llapis per a fer-nos una visita aquesta tardor, una estació de l’any ideal per a la pràctica de l’esport, contemplar les postes de sol multicolor al llarg del Camí de Ronda o degustar una sorprenent gastronomia en alguns dels restaurants del municipi; entre molts altres plans!

De l’1 al 3 d’octubre acollim la prova internacional de triatló Challenge Salou, sent el diumenge 3 el dia de la gran prova de Mitjana distància amb 1,9km de swim – 90km de bike i 21km de run.

A més, el pròxim 9 d’octubre s’organitzen a Salou 2 competicions esportives paral·leles de Aqua Beach Trail i Aqua Walking. 2 activitats que estan molt de moda i que passaran per platges com Llevant, Capellans, Llenguadets i Llarga.

El plat fort arriba del dia 14 al 17 d’octubre, amb l’arribada del Ral·li Catalunya-Costa Daurada en la seva 56º edició. Enguany la prova serà només en asfalt i el Passeig Jaume I tornarà a ser un dels protagonistes.

També torna el ‘Tasta Salou’ que des del pròxim 30 de setembre i cada dijous arriba per a quedar-se amb les degustacions entre els restaurants participants.

I si a tot això, li sumem el terroríficament divertit Halloween a Port Aventura World (18/09-14/11) tenim un calendari per a no avorrir-se ! #livesalou