Viu el Cós Blanc i la Festa Major d’Hivern

Torna la Festa Major d’Hivern de Salou! I, amb ella, l’esperat Cós Blanc. Del 26 de gener al 6 de febrer, Salou es vesteix de gala i de festa i et porta múltiples activitats per a passar-t’ho en gran, i per a viure a fons aquesta Festa Major!

En aquesta Festa Major d’Hivern 2023 hi ha plans per a tots els gustos, públics i temàtiques; exposicions culturals, riures assegurats amb còmics professionals, tradicions i molta festa i ganes de passar-s’ho bé.

Ens visiten còmics com Eva Soriano, qui presentarà el pregó de Festa Major el dia 26 en el Teatre Auditori de Salou, o “El Sevilla”, que protagonitzarà la Nit de l’Humor el divendres 27 de gener.

Els concerts tampoc paren durant la Festa Major d’Hivern! Emlan, La Pegatina, Danny Romero o La Casa Azul ens alegraran les nits de festa.

 

Tampoc falten les tradicions i la cultura, com el Ball de Diables de Salou, el 28 de gener en el Teatre Auditori de Salou, o la XXXVI Trobada de Gegants, el dia 29 en la plaça de la Pau.

 

I, per fi, arriba el plat fort després de més de 2 anys! El Cós Blanc, que tindrà lloc el dissabte 4 de febrer amb la desfilada del matí i la desfilada de la nit, en el qual com sempre t’esperen les colles més divertides amb carrosses i disfresses úniques, tones de confeti i una gran festa que és referència en tota la Costa Daurada.

 

Encara pensant en què fer en aquesta Festa Major d’Hivern? Et deixem tota la informació en aquest enllaç!