Viu el Nadal a Salou

El municipi programa un ampli ventall d’activitats i iniciatives per gaudir en família durant aquestes festes.

Ja està aquí l’època més màgica de l’any, i com és habitual, Salou presenta el seu nou programa amb més de 40 activitats dissenyades per a totes les edats. Des del 5 de desembre fins al 5 de gener, els més petits podran submergir-se a l’emocionant Gimcana del Betlem Amagat, buscant figures nadalenques als aparadors de comerços locals. A més, el Parc de Nadal, que estarà actiu del 27 de desembre al 5 de gener, oferirà inflables, atraccions de fira, música, tallers, aventura i esports.

La música i l’art també són protagonistes, amb personatges Disney, el Bosc Encantat i exhibicions de dansa de les escoles locals. No faltaran les clàssiques nadales de cors escolars i la visita de la JONC, que oferiran experiències musicals úniques al municipi. Pel que fa a les activitats culturals no poden faltar els contacontes, les representacions teatrals i el tradicional Pessebre Vivent.

L’acomiadament de l’any arribarà de la mà d’una gran festa al Pavello de Salou Centre el 31 de desembre. I finalment, el punt final estarà protagonitzat per l’arribada dels Reis Mags d’Orient al municipi on repartiran alegria i regals a la Torre Vella.

Descobreix més sobre la programació nadalenca de Salou aquí. La màgia t’espera a cada racó de la ciutat!