Viu els teus “momentcials” d’estiu a Salou

Tanca els ulls i escolta aquest so… Són les ones que acaronen les platges daurades de Salou i tu ets aquí, relaxat, vivint un moment únic i gaudint d’un dels millors instants de la teva estada a la capital de la Costa Daurada.

Captura l’instant, agafa aire i emociona’t amb les postes de sol a Pilons. Viu l’essència d’un instant diari però, a la vegada, màgic i deixa que els darrers raigs de sol del dia t’escalfin sota un cel multicolor.

Rafael L—pez-MonnŽ

Les vacances a Salou són això, “momentcials”, moments especials, experiències que esdevenen màgiques. Són tots aquells instants que t’arriben a l’ànima i enriqueixen l’esperit.

Com per exemple quan et capbusses a les aigües cristal·lines de cala Llenguadets, t’estires a Cala Crancs, o jugues amb els teus nens a la Platja de Llevant. Són “momentcials” personals i intransferibles de la teva escapada a Salou, on cada dia és diferent i et reserva una sorpresa agradable.

Rafael L—pez-MonnŽ

Calça’t les vambes i trota pel camí de ronda. Passeja-hi agafant la mà de la persona que estimes i gaudeix, viu un instant màgic, un “momentcial” únic. Respira l’olor del mar com a preludi de la saborosa experiència gastronòmica que t’espera als restaurants, xiringuitos i bars de Salou.

Rafael L—pez-MonnŽ

I a la nit, gaudeix de la millor oferta nocturna de la Costa Daurada amb espectacles i activitats per a tota la família.

Escapa’t a Salou, viu unes vacances inoblidables i comparteix els teus #momentcialsSalou a les xarxes socials.