Viviu el Nadal més màgic a Salou

Els dies de Nadal sempre són màgics i a Salou ho tenim tot a punt perquè pugueu viure la tradició d’unes festes úniques des d’una destinació que és ideal per gaudir-la durant tot l’any.

Del 16 de desembre i fins el 6 de gener, a la Masia Catalana hi podreu reviure la tradició nadalenca amb l’exposició d’aus i bestiari autòcton català. La Masia és oberta els dies feiners de 17h a 20h i els diumenges i festius de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h. L’entrada és gratuïta!

El Pare Noel arribarà a Salou el dia 24 a partir de les 17.30h, amb una cercavila que recorrerà des del carrer Advocat Gallego i fins al Centre Cívic. I el dia de Nadal farem cagar el tió a la Masia Catalana! Us hi esperem a partir de les 11.30h.

I si teniu menuts, no us perdeu l’Espai Xic’s amb el Parc de Nadal que podreu viure del 27 de desembre a 5 de gener en horari de matí i tarda al Pavelló de Salou. I si voleu gaudir de la nit màgica de cap d’any, us esperem –a partir de les 00.30h– al Pavelló de Ponent amb els millors Dj’s i animació per als més menuts.

Escapeu-vos a Salou, viviu un Nadal màgic i no us oblideu que la tarda del dia 5 de gener, a partir de les 18h i des del Port, podreu gaudir de l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Ja heu fet la carta?

Consulteu el programa de Nadal