Viviu la màgia dels Jocs Mediterranis a la Costa Daurada!

Del 22 de juny a l’1 de juliol, la Costa Daurada es converteix en l’epicentre de l’esport amb la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Us ho perdreu?

Fa gairebé 7 anys –el 15 d’octubre del 2011–, el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis va escollir Tarragona com a ciutat organitzadora de la 18a edició d’aquest esdeveniment esportiu únic. De fet, es convertia així en la ciutat més petita en acollir els Jocs Mediterranis.

Tarragona 2018 amfi

A partir d’aquell moment, començava un emocionant procés de preparació d’una cita que reunirà, durant els 10 dies de competició, a atletes de fins a 26 nacionalitats diferents i 33 disciplines esportives.

Jocs Tarragona 2018 (mapa seus)

Salou, juntament amb ciutats com Cambrils, Calafell, Valls o Reus, serà una de les 16 seus dels Jocs Mediterranis. En concret, la capital de la Costa Daurada acollirà les modalitats de Vela (del 23 al 29 de juny) i Taekwondo (del 27 al 30 de juny) gràcies a equipaments com la nova Base Nàutica –situada a la vora del Nàutic de Salou– i el Pavelló Municipal de Salou.

Així doncs, prepareu-vos per a viure una experiència esportiu sense precedents al cor de la Costa Daurada!