Amb ganes de viure la Festa del 30 d’octubre?

El 30 d’octubre del 1989 s’aprovava la creació de l’Ajuntament de Salou. Des d’aleshores, cada 30 d’octubre celebrem la festa major, que enguany serà inaugurada avui, dimecres 25 d’octubre, amb el pregó que oferirà Jordi Jané, ex conseller de la Generalitat de Catalunya, en un acte que tindrà lloc a partir de les 20h al saló de sessions de l’Ajuntament.

El divendres 27 d’octubre –des de les 18h i durant 24h–, la sala Europa del TAS serà l’escenari de la Lan Party, un esdeveniment únic per als amants dels jocs en xarxa. El dissabte 28 d’octubre, el foc serà el protagonista dels carrers de Salou i és que a les 20h, podreu gaudir de la Cercavila de Foc, amb inici a la plaça Bonet i final a la plaça de la Pau.

51 Diables_Bruixes

El mateix dissabte, i coincidint amb el 25è aniversari de la Biblioteca Municipal, no us perdeu els tallers de manualitats i jocs que es realitzaran en aquest equipament cultural, on també hi podreu passar la nit de dissabte a diumenge, en una jornada màgica, amb jocs, contes i altres activitats.

Morena Salou 2017

El diumenge 29 d’octubre, l’esmorzar popular que se celebrarà a les 11h davant el Patronat de Turisme de Salou serà el preludi de la cercavila d’elements populars, que a partir de les 12.30h recorrerà els carrers de la ciutat. A més, els nens que ho desitgin podran regalar el seu xumet a la Morena de Salou.

Paella01

El dilluns 30 d’octubre serà hora de viure el gran dia d’aquesta tradicional celebració. La Festa del Panellet esclatarà a la plaça del Carrilet a partir de les 10.30h, mentre que a les 14h, al parc Manuel Albinyana s’hi celebrarà la gran paella popular. El toc dolç de la festa el posarà la xocolatada popular, amb degustació de panellets que es farà a la plaça del Carrilet a partir de les 17h. Finalment, el dimarts 31 d’octubre, no us perdeu els actes de Halloween, amb desfilada zombi i l’actuació de Toni Bright.

Molt bona festa major a tothom!

Programa oficial