Salou à l'époque de Noël

Tot el que pots fer durant el Nadal a Salou

Salou per Nadal amaga mil possibilitats per a gaudir d’aquestes festes en família. Llums increïbles, pessebres vivents, innombrables concerts, activitats infantils i una gran cavalcada per a donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient, entre moltes altres coses més.

T’expliquem tot el que pots fer aquest Nadal a Salou!

La Masia Catalana torna a ser, un any més, l’escenari perfecte per a representar el Pessebre Vivent de Salou, una oportunitat única perquè els nens i nenes coneguin la història del naixement de Jesús.

Del 23 al 25 de desembre, la Masia Catalana també acull al Pare Noel! I estarà disponible perquè tots els nens i nenes li lliurin la seva carta amb els seus millors desitjos i regals per a aquest nadal, sempre que s’hagin portat bé.

Figures del trineu del Pare Noel a la plaça de Bonet

Salou per Nadal omple tots els seus carrers de color, amb llums increïbles i figures i elements decoratius que recreen les tradicions i objectes més representatius d’aquestes dates.
Nadal a Salou

Figures que recreen els orígens del Nadal

Per a deixar-vos seduir i sorprendre per l’ambient nadalenc, no deixeu de visitar l’arbre de Nadal situat al carrer Barcelona amb Via Roma, i que cada dia, a les 19h, protagonitza un petit concert musical i de llums.

Després, sempre és un bon moment per a degustar la gastronomia local de Salou en els restaurants dels voltants.

I preparáos perquè el dia 5 de gener a les 18.15 h arriben Ses Majestats els Reis Mags d’Orient!

Des del Va espigolar del Moll sortirà la gran Cavalcada Reial, que acabarà en Via Roma amb el lliurament de claus als Reis Mags.

Nadal a Salou
La gran Cavalcada dels Reis Mags d’Orient

Aquí podeu trobar tota la informació sobre les activitats de Nadal a Salou. Us esperem per a viure un Nadal màgic en família!