Aquest 2019, viviu un estiu inoblidable a Salou

Amb l’arribada de l’estiu, la capital de la Costa Daurada es converteix en la millor opció per a tota la família: és hora de gaudir de les millors activitats de l’Agenda d’Estiu de Salou!

Per exemple, si us agrada el shopping, del 12 al 14 de juliol ─al Passeig Jaume I de Salou─ us convidem a viure la màgia d’una nova Fira Fora Stocks, una oportunitat única de “caçar” les millors ofertes en moda, complements, regals…

Aquest mateix cap de setmana ─el dia 13 de juliol a les 20.30h─ podreu descobrir l’art de l’antiga pesca gràcies a la Calada de les Malles de Sant Pere que se celebra a la platja de Ponent, a la vora de l’Espigó del Moll.

A més, Salou us ofereix un gran nombre de festes als diferents barris, cicles de sardanes i havaneres, i una nova edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada, una experiència deliciosa per als amants de la música clàssica.

El mes d’agost marcarà, un any més, l’arribada d’una de les majors celebracions de la nostra ciutat: del 8 al 15 d’agost, us convidem a viure les Nits Daurades de Salou!

Ja al mes de setembre, no us podeu perdre la històrica XIX Festa del Rei Jaume I, una oportunitat espectacular de conèixer el passat de Salou.

Així doncs, si voleu conèixer encara més detalls de tots els esdeveniments que us hem preparat des de Salou, feu un cop d’ull a la nostra Agenda d’Estiu!