BoscAventura: una petita gran aventura al cor de Salou

Al bell mig de la capital de la Costa Daurada, al carrer Barbastre 15, s’alça BoscAventura Salou, un espai muti-funcional on les emocions fortes i l’aventura hi són ben presents. El recinte compta amb diverses zones ben diferenciades: circuits d’alçada, paint ball, rocòdrom i mini-golf.

Un cop hi entrem, ens trobem amb la primera activitat, la més important de les quatre: els circuits d’alçada, amb un total de 55 jocs, repartits en 4 nivells de dificultat situats a diversos metres d’alçada, que inclouen tirolines i passos a nivell. Això sí, BoscAventura dóna tanta importància a les emocions fortes com a la seguretat.

Abans de poder accedir a aquesta activitat, l’Adrià –el director– ens ensenya els aspectes a tenir més en compte durant la nostra aventura. La seva actitud oberta i professional ens fa sentir capaços de tot. Cadascun dels circuits, dividits en diverses petites etapes, compta amb un sistema de seguretat doble fàcilment intuïtiu gràcies a un enginyós sistema de colors. Un cop a dalt, ens hi adaptem ràpidament, podent gaudir al cent per cent de l’experiència sense patir per una possible caiguda.

Un cop hem pogut gaudir del segon circuit en termes de dificultat, podem assegurar que els quatre nivells són més que suficients per passar una gran estona, ja sigui individualment, amb companys de classe, o en festes d’empresa i comiats de solter. Qualsevol excusa és valida! De fet, la mescla entre risc i adrenalina ens fa que vulguem repetir l’experiència.

L’Adrià també ens mostra la zona de Paintball, degudament personalitzada amb zones de protecció perfectament repartides per l’àrea de joc. Sens dubte, una gran opció per a aquells de vosaltres que sigueu amants de l’estratègia i del treball en equip.

Per altra banda, el rocòdrom i, sobretot, el mini-golf es presenten com una divertida opció per aquells que vulguin gaudir d’activitats més tranquil·les.

Finalment, BoscAventura compta amb una zona de pícnic on descansar o fer un mos, a més de venda de refrescos i petits “snacks”, a més de les certificacions de Destinació de Turisme Familiar de la Generalitat i de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses.

Sens dubte, un gran sorpresa que no us deixarà indiferents. Voleu emocions fortes? El vostre lloc és BoscAventura Salou.