Challenge Salou 2018: viviu la màgia de l’esport d’alt nivell

Un any més, la capital de la Costa Daurada es prepara per a acollir un dels esdeveniments esportius més importants de l’any: el triatló Challenge Salou arriba el dia 27 de maig.

Aquest any però, ho farà amb un format renovat conegut com The Festival, un esdeveniment únic que se celebrarà a Salou tot el cap de setmana –del 25 al 27 de maig– i que oferirà 3 dies de grans experiències als acompanyants dels atletes participants a aquesta prova internacional.

_63A5403 còpia

A més, els amants de l’esport d’alt nivell podran gaudir de noves modalitats, com la Sailfish Open Water, una prova que tindrà lloc el dissabte 26 de maig a les 8h en un circuit de 1,9km pel litoral de Salou.

NP_11

El mateix dia, aquest cop a les 10h, se celebrarà una de les proves més populars i estimades pels participants: la Challenge Breakfast Run, una cursa solidària de 4km apta per a tots els públics que acaba amb un esmorzar popular. Altres activitats inclouen la Kids Run, la Pasta Party i la Challenge Woman, una prova de 4,5km exclusivament creada per a dones i que es durà a terme el dissabte 26 a les 18h.

NP_2

I el diumenge 27? Doncs serà l’hora de gaudir del plat fort del cap de setmana amb la celebració de la Challenge Salou, en modalitats Half i Short, a més de l’Aquatló.

Així doncs, si us agrada l’esport d’alt rendiment i voleu admirar atletes Pro de tot el món, no falteu del 25 al 27 de maig a Salou. Som-hi!