Comença la 24a temporada de PortAventura World!

Amb l’arribada de la primavera, el cor de la Costa Daurada es prepara per a un dels esdeveniments de l’any: PortAventura World torna el divendres 23 de març!

PAP_Polynesia còpia

La 24a temporada d’un dels millors parcs temàtics d’Europa arriba, un cop més, carregada de novetats i experiències úniques que no us podeu perdre. Per una banda, PortAventura Park us convida a gaudir dels seus 6 zones –la Mediterrània, la Polinèsia, la Xina, Mèxic, el Far West i SésamoAventura– i les atraccions més espectaculars: el Furius Baco, el Tutuki Splash, l’Hurakan Condor, la Stampida… i dues de les joies de la corona, el Dragon Kahn i el Shambhala, dues muntanyes russes que us deixaran sense paraules. A més, Woody –el simpàtic picot, símbol de PortAventura World– celebra 20 anys i ho celebrarà amb una nova atracció, la Casa de Woody!

PAP_SésamoAventura_personajes còpia

Per l’altra banda, Ferrari Land –un parc temàtic dedicat al mític fabricant de superesportius italians– incorpora, aquest any, una nova i divertida zona especialment dissenyada per als més petits de la casa. I tot, ambientat per a fer-vos sentir com si fóssiu a Itàlia… Mamma mia!

Port Aventura 1533

I per a recuperar-vos d’una jornada carregada d’emocions a PortAventura World, us convidem a gaudir de Salou, la capital de la Costa Daurada, una ciutat única situada a escassos metres del parc temàtic: esport, gastronomia, activitats, espectacles…

Ens veiem ben aviat!