Complex Esportiu Futbol Salou: futbol d’alt rendiment al cor de la Costa Daurada

Us imagineu un complex esportiu dedicat exclusivament al futbol i equipat amb les instal·lacions més avantguardistes? I si, a més, poguéssiu relaxar-vos en un ressort especialment pensat per a esportistes d’alt nivell? Al Complex Esportiu Futbol Salou hi trobareu tots aquests ingredients per a gaudir del futbol de màxim nivell.

03

El Complex Esportiu Futbol Salou –una empresa familiar en constant creixement– ofereix a esportistes de totes les edats unes instal·lacions de referència internacional, que li han permès a Salou obtenir la certificació de Destinació de Turisme Esportiu, atorgada per la Generalitat. Per aquest motiu, cada any milers de nens de tot el món –de països com Rússia, el Japó o els Estats Units, entre d’altres– decideixen realitzar estades al Complex amb l’objectiu de millorar les seves habilitats futbolístiques.

L’equipament compta amb vuit camps de futbol d’alt rendiment: tres de gespa natural, quatre de gespa artificial i un d’híbrid. Aquest darrer combina la gespa natural i artificial amb l’objectiu de reduir el risc de lesions. A més, es tracta de la mateixa tecnologia que s’utilitzarà al Camp Nou la propera temporada i que només es troba present en un nombre molt reduït de terrenys de joc de tot el món.

Foto 03

El Complex Esportiu Futbol Salou ofereix, a més, un total de 16 vestidors, sales per a reunions, aules, cafeteria i una terrassa amb una espectacular vista panoràmica de les instal·lacions. De fet, l’accés és obert a tothom, amb la possibilitat de llogar qualsevol dels camps disponibles.

Foto 01

A més, incorpora la implementació de les darreres tècniques en entrenament d’alta tecnificació a càrrec de professionals avalats per la Federació Catalana de Futbol. En aquest sentit, destaca Smart Football, un nou concepte educatiu futbolístic que va molt més enllà de la base tècnica i que intenta desenvolupar les capacitats de raonament i creativitat del jugador.

Si a tot això hi sumem les excel·lents condicions meteorològiques de la Costa Daurada, el constant creixement i innovació del Complex Esportiu Futbol Salou, i la seva proximitat amb Salou i el Mar Mediterrani, ens trobem davant d’un autèntic paradís pels amants del futbol. Que comenci el partit!