Cuina mediterrània a primera línia de mar

Una de les millors fórmules per a gaudir de l’estiu és capbussar-se a les platges de Salou. Estan equipades amb tots els serveis i, quan la gana apreta sense moure’s de la platja tres guinguetes us ofereixen la possibilitat de poder-hi dinar o sopar.

Si sou a la platja Llevant, la guingueta M. Domingo està especialitzada en oferir-vos tapes, la típica paella i també un atractiu menú, tot plegat per una mitjana de 15€ per persona. L’establiment està obert de 9 a 21h i durant el cap de setmana ofereix doble torn per facilitar la màxima comoditat i servei.

Ocean City és la segona guingueta de la platja Llevant. A les 9 obren portes, mentre que l’activitat s’allarga fins passada la mitjanit. L’especialitat de la guingueta és la cuina marinera. Per això el menú que s’hi oferta té el peix, marisc i els plats combinats com a protagonistes. Hi podreu menjar entre 15 i 20€ per persona.

Si sou la platja de Ponent de Salou també hi podreu trobar dinar. La guingueta Elektra, obre les portes a les 9h i manté l’activitat fins a dos quarts de dues de la matinada. A la cuina de l’Elektra us hi ofereixen plats típics de la cuina mediterrània i també arrossos, per una mitjana d’entre 20 i 25€ per persona.

Us hem obert la gana? Doncs les millors vacances són a Salou, amb cuina inclosa a primera línia de mar.