Del 13 al 16 d’octubre, viu l’emoció del 52è RallyRACC Catalunya – Costa Daurada a Salou

Si sou amants de les emocions fortes i, a més, us encanta el món del motor, teniu una cita del 13 al 16 d’octubre a Salou: perquè arriba l’hora de gaudir de l’emoció i la velocitat del 52è RallyRACC Catalunya – Costa Daurada.

L’edició d’enguany del RallyRACC comença aquest dijous dia 13 d’octubre i ho fa, com ja és costum, amb una de les proves més emocionants d’aquest esdeveniment del món del motor. Així, a les 8h del matí, els 70 participants de la 52a edició del ral·li recorreran l’increïble traçat de 2,97km que combina terra i asfalt, situat a la zona Emprius de Salou, i que és molt conegut dels amants del motor.

Rafael L—pez-MonnŽ

Sens dubte, aquest serà l’aperitiu perfecte per al plat fort del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada: l’espectacular tram especial número 15 que se celebrarà dissabte dia 15 a les 18h al Passeig Jaume I de Salou. Es tracta d’un tram que ressegueix el mateix traçat que en l’edició passada i que el converteix, sense cap mena de dubte, en una de les proves urbanes més emocionants de tot el campionat. Us ho perdreu?

Rafael López-Monné

Amb ganes de menjar-vos el Rally?

Una nova edició del clàssic Rally de Tapes arriba a la capital de la Costa Daurada amb una selecció de fins a 42 creacions gastronòmiques creades per alguns dels millors bars, restaurants i gelateries de Salou. I tot, per només 2,5€ amb una beguda inclosa! Els més petits de la casa podran, un cop més, gaudir del deliciós MiniRally, amb plats especialment creats per a ells.

Rally de Tapes 2016 (newsletter)

I no us oblideu de participar en la votació de la millor tapa i optar a aconseguir grans premis! Us apunteu al RallyRACC?