Descobreix Lumine Mediterránea Beach&Golf Community, un paradís per als teus sentits

El paradís per als amants del golf existeix i està situat a la capital de la Costa Daurada, a recer de les tranquil·les aigües del Mediterrani. I per què és el paradís? Doncs perquè, a més d’oferir unes instal·lacions fantàstiques i privilegiades com poques, està situat al bell mig d’un marc incomparable, excel·lentment acompanyat pel bo i millor de la cuina d’autor i mediterrània. Això, és el paradís. I això, i molt més, és el que us ofereix Lumine Mediterránea Beach&Golf Community.

Lakes 03

Situat al cor de la Costa Daurada, aquest complex esportiu dissenyat per poder gaudir del golf amb tots els sentits, es troba dividit en dos grans blocs. D’una banda, hi ha el Lumine Golf Club, que ofereix als usuaris tres camps de golf d’última generació, tot desplegant un total de 170 hectàrees entre les quals es reparteixen el 45 forats més nous de l’estat.

A més, cadascun dels tres camps es troba en un ambient únic i diferenciat: els 18 forats del camp Lakes, estan envoltats de naturalesa i aiguamolls; els 9 forats del camp Ruins, discorren entre runes arqueològiques; i els 18 forats del camp Hills, ofereixen una experiència inoblidable amb vistes a les pedreres, a les pinedes i al mar, un marc natural incomparable.

Ruins 01

De fet, la sostenibilitat i el respecte en vers el medi ambient és un dels grans valors de Lumine Mediterránea Beach&Golf Community. Així, els camps de Lumine Golf Club compten amb el certificat Audubon International Golf Signature Sanctuary que acredita la seva gestió sostenible i responsable en l’ús de l’aigua.

Restaurant Lumine 01

En el segon gran bloc hi podeu degustar el bo i millor de la cuina mediterrània i d’autor, els còctels més sorprenents, o celebrar-hi esdeveniments exclusius. Parlem del Lumine Restaurant&Beach Club, un espai gastronòmic creatiu, exclusiu i sofisticat.

Beach Club 02

Ara ja ho saps; si t’agrada el golf i encara no has trobat el teu paradís per poder gaudir del millor descans i de les activitats més selectes, sàpigues que aquest es troba al cor de la Costa Daurada, a les instal·lacions de Lumine Mediterránea Beach&Golf Community.