Descobriu Salou amb el Trenet Turístic

Salou és una destinació única que cal gaudir, degustar i descobrir com cal. Per això, també aquest 2019, la capital de la Costa Daurada us ofereix la manera més senzilla i còmoda de fer-ho: és hora de gaudir del Trenet Turístic de Salou!

D’aquesta manera, Salou tornarà a oferir 2 recorreguts diferents i fins a 4 Trenets.

Fins el 14 d’abril, podreu descobrir Salou gràcies a la línia L1, que recorrerà la zona més cèntrica de la ciutat. Més endavant, els 4 Trenets disponibles oferiran servei de 10h a 23h, per tal que descobriu Salou de la manera més còmode.

D’aquesta manera, el Trenet Turístic esdevé la millor manera de conèixer els indrets clau de la nostra destinació: descobrir les 9 platges de Salou, recórrer el Camí de Ronda fins al Far de Salou i tornar al centre amb el Trenet Turístic, gaudir de l’activitat del Mercat dels dilluns… Les possibilitats són il·limitades!

Finalment, els Trenets oferiran, un any més, preus ajustats per a famílies i audio-guies en català, castellà, anglès, francès i rus, les quals permetran als usuaris conèixer més detalls de la història de Salou. I no us perdeu la renovada Happy-hour amb un preu d’allò més especial!

Feu un cop d’ull als horaris del Trenet Turístic