El Halloween més terrorífic arriba a PortAventura

Cada any, amb l’arribada de la tardor –aquest any, del 26 de setembre al 15 de novembre–, PortAventura es transforma en una terrorífica i divertida experiència que no us podeu perdre: és l’hora de viure un nou Halloween.

Aquest any, us hi esperen novetats com “La Selva del Miedo”, un passatge del terror a l’aire lliure que us glaçarà la sang, o el “Horror in Penitence”, amb éssers d’ultratomba, preparats per a fer-vos cridar de valent.

Ja sigui amb els amics o amb la família, PortAventura us ha preparat una esgarrifosa selecció d’activitats i esdeveniments únics, dissenyats per a posar-vos els pèls de punta: escapeu-vos d’un xèrif assassí, tremoleu amb un mestre vampir, endinseu-vos en el món [REC] i divertiu-vos amb els monstres, bojos, morts i bruixes més al·lucinants. Ah, i no us oblideu de la família Adams!

I si viatgeu amb petits, no patiu! SésamoAventura us convida a viure una petita aventura terrorífica amb els amics de sempre: Coco, Elmo, Triki, Epi, Blas, Zoe,… I al final del dia, tots els personatges del Halloween a PortAventura us sorprendran un cop més amb una desfilada de por.

No espereu més i prepareu-vos per a gaudir de PortAventura com no ho havíeu fet mai.


Preus:

Dia sencer
Adult (11 a 59 anys): 45€
Junior (4 a 10 anys): 39€
Sènior (des de 60 anys): 39€

Esdeveniment Nit de Halloween (11 d’octubre, de 18h a 01h)
Adult (11 a 59 anys): 18€
Junior (4 a 10 anys): 15€
Sènior (des de 60 anys): 15€