El millor en gastronomia, moda i música arriba a Salou

Si teniu ganes de gaudir de la gastronomia internacional, passar-ho bé amb la millor música en directe i conèixer les darreres tendències en moda, això us interessa: del 13 al 22 de setembre, no us perdeu el Salou Shopping Festival!

Per tal de començar de la millor manera, us convidem a gaudir d’una nova edició del Nomad Festival, un esdeveniment únic que combina food trucks, moda, activitats i animació per als més menuts de la família i que se celebrarà al Passeig Jaume I del 13 al 16 de setembre. I tot, a tocar de la platja de Llevant de la capital de la Costa Daurada!

Nomad Festival 2016 (seva) 03

Si us apassiona la moda, us convidem a visitar el carrer Barcelona, on podreu conèixer les millors promocions i les noves tendències gràcies als comerços que ompliran aquest cèntric carrer de Salou. A més, el dijous 20 de setembre (de 18h a 21h) podreu Ballar al Ritme de Shopping al carrer Ponent de Salou.

Taller Personal Shopper 2016

Finalment, no us perdeu l’oportunitat de participar en el Tast de Cerveses Artesanes, programat pel dimarts 18 de setembre (19h a la Masia Catalana), el Tasting and Street Music and Shopping del divendres 21 (18.30h als carrers de Salou) o l’espectacular Desfilada de Moda que acollirà el carrer Barcelona el dissabte 22 de setembre a les 21h.

Veniu a Salou i viviu la millor música, moda i gastronomia!