El Nadal més màgic a PortAventura

El Nadal ja ha començat el compte enrere a PortAventura. Els arbres, la decoració, l’ambient, la música… tot el parc ja respira l’esperit nadalenc.

Sigues dels primers en escapar-te a PortAventura i deixar-te endur per la màgia d’aquestes festes. El ressort t’espera amb les millors novetats i el desig de fer que aquest Nadal sigui molt especial per a tu i els teus.

Del 21 de novembre i fins al 6 de gener, les àrees temàtiques de PortAventura acolliran els nous espectacles i les noves representacions nadalenques. Els més menuts podran gaudir els caps de setmana de l’increïble ambient de l’àrea de SésamoAventura, que es transformarà en el Christmas Family Festival, amb tres escenaris, àrees d’interacció i un sorprenent arbre de Nadal.

Nadal PA 2015

Per la seva banda, el Gran Teatre Imperial de la Xina s’ha engalanat per a acollir l’espectacle “Un Nadal entre les estrelles”. L’ambientació et transportarà a la casa del Pare Noel i a la fàbrica on es produeixen les joguines. Acròbates i ballarins convertiran la teva estada en una experiència màgica que desitjaràs que no acabi.

La cantina de l’àrea de Mèxic, en canvi, serà l’escenari de la gran festa de Nadal, un espai que et convidarà a viure aquestes festes amb passió tot pensant amb la singularitat i la plasticitat del Nadal en aquest país del continent americà.

Finalment, al Far West també bufaran aires de Nadal. En aquesta àrea s’hi instal·larà una pista de gel sobre la qual es representarà l’espectacle Dreaming on ice.

Aquestes, però, no són les úniques experiències que et proposa PortAventura. N’hi ha moltes més! Però les hauràs de descobrir tu mateix… Preparat per escapar-te a PortAventura?