El Patronat de Turisme de Salou renova la seva imatge de marca

Salou és una destinació familiar, una ciutat ideal per gaudir de les platges, practicar-hi esports nàutics, gaudir de la natura i de la cultura mediterrània.

L’actual identitat corporativa de Salou va ser creada fa 17 anys. En aquell moment, l’eix central de la campanya era transmetre el gran ventall de possibilitats que ofereix la nostra destinació, especialment pensades per a tota la família.

Després d’aquest temps, amb la destinació consolidada, la capital de la Costa Daurada aposta per donar a conèixer les potencialitats amb una imatge més moderna i actual. És per això que al Patronat de Turisme de Salou hem creat la renovada marca turística adaptada al Salou contemporani que dia a dia us acull.

presentació-brandSalou-v2 PAPER

La nova imatge corporativa del Patronat transmet els principals valors, atributs i atractius diferencials de Salou com a destinació turística destacada de la costa mediterrània: els esports aquàtics, la natura, les platges, la diversió familiar i la cultura.

D’aquesta manera, aquesta nova imatge que començarà a desplegar-se a tots els suports (oficines, trenet turístic, catàlegs, papereria, web, opis…) té 4 punts fonamentals sobre els que es va desglossant:

1. És ‘Family friendly’: destinació vacacional per a famílies amb activitats per nens i adults en un entorn segur i amb moltes opcions.
2. Té ‘Engaging’: connecta amb la gent, la fa sortir, gaudir d’infinitat d’activitats possibles. Recordarem els bons moments viscuts a la ciutat.
3. És ‘Welcoming’: ciutat oberta, amable, moderna, inclusiva per a parelles, sènior, esportistes…
4. Té ‘Quality’: ciutat preparada per a unes vacances de qualitat amb equipaments de primera classe, aigües netes, platges de primera…

Captura de pantalla 2017-03-30 a les 11.58.38

A més, coincidint amb la redefinició de la imatge corporativa, la nova temporada turística arriba amb un renovat Trenet Turístic que no us podeu perdre. El nou servei –que adoptarà la nova imatge de Salou i oferirà preus ajustats a famílies– incorporarà audio-guies personalitzades per a grans i petits, i disponibles en 5 idiomes: català, castellà, anglès, francès i rus.

Les noves locucions us explicaran els principals atractius de Salou, mentre us descobreixen històries passades del municipi: els ibers i els romans, passant per les incursions dels pirates, fins a arribar a l’actualitat. Alhora, els nous trenets comptaran amb noves rampes adaptades, facilitant així l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

Us esperem a Salou per a viure-hi les millor experiències en família!