El proper 14 de desembre, Salou esdevindrà la capital dels runners

Al matí, al migdia o al capvespre és un plaer córrer per Salou. La ciutat està adaptada a la gent que li agrada fer esport a l’aire lliure i córrer pels carrers, pel Passeig Marítim, pel camí de ronda o fins i tot per la sorra, arran de mar. L’arribada de la tardor o l’hivern a la Costa Daurada, tan dura en altres indrets, es sinònim de temperatures càlides a la nostra destinació, ben bé com si es tractés d’una dolça primavera, i és per això que la pràctica del running esdevé ideal.

Els apassionats d’aquest esport tenen, el 14 de desembre, una doble cita ineludible a Salou. D’una banda hi ha la mitja marató i, de l’altra, una segona prova amb un recorregut inferior, adaptada als corredors dels 10.000 metres.

La Mitja de Salou, que enguany arriba a l’onzena edició, ofereix un recorregut agradable, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal de Salou, que permet fer una descoberta de l’entorn natural del municipi, des del Passeig Jaume I passant per l’entorn de la platja, i amb retorn per l’interior.

Les inscripcions per participar són obertes fins al proper mes de desembre i es poden fer online o inscrivint-se físicament a la botiga Runners Tarragona.

Salou disposa de l’acreditació de Destinació Esportiva, emesa per la Generalitat de Catalunya. El distintiu garanteix que les seves instal·lacions estan perfectament adaptades per a la pràctica dels esports.