Els principals atractius turístics de Salou també amaguen pokemons

Encara no heu capturat els Pokémon que hi ha a Pilons, al far de Salou o al Passeig Jaume I? La capital de la Costa Daurada és també una destinació ideal per a gaudir amb el joc que ens proposa Pokémon Go i que ens permet fer créixer la nostra puntuació en una activitat que té milions d’adeptes arreu del món.

PokemonGO

Si sou a Salou aquestes vacances d’estiu us convidem a gaudir del Pokémon Go mentre descobriu indrets emblemàtics de la ciutat. Des del Passeig Jaume I, passant per les platges i cales amb sorra daurada i càlides aigües. Sense oblidar indrets singulars com ara el far, que des de fa més d’un segle i mig il·lumina el cap Salou, o també el camí de ronda. Us atreviu a caçar-los?

2016-07-26-PHOTO-00000362

No us oblideu de gaudir amb del joc a PortAventura World, on podreu capturar desenes de pokemons recorrent les àrees temàtiques del ressort i gaudint de les seves atraccions.

Des del Patronat de Turisme de Salou us convidem a capturar Pokemon arreu de la capital de la Costa Daurada i, us proposem utilitzar el trenet turístic en tots els trajectes que realitzeu per Salou a la captura dels Pokémons i dels millors momentcials d’aquest estiu.