Enamoreu-vos de la tardor a Salou

La fi de l’estiu a Salou esdevé una oportunitat única: us apunteu a viure la pau i la tranquil·litat de la tardor a la capital de la Costa Daurada?

En primer lloc, i donada la localització de Salou –tot just a la vora del Mar Mediterrani–, podreu gaudir de temperatures d’allò més suaus, ideals per a practicar esports a l’aire lliure o, senzillament, passejar.

Així doncs, la és un dels millors moments de l’any per a descobrir indrets com el Camí de Ronda, un sender de 6,5km que us permetrà admirar la façana marítima de Salou, així com algunes de les nostres millors cales i platges: la platja dels Capellans, la cala Llenguadets o la platja Llarga en són només alguns exemples.

A més, no us podeu perdre un dels millors espectacles de la tardor: els capvespres de Salou, els quals podreu admirar des de indrets com Pilons, la punta de Po-Roig, la punta del Cavall, el mirador de Cala Morisca i el Far de Salou.

Finalment, us recomanem que visiteu els diferents Llocs d’Interès de la nostra ciutat i que descobriu les diferents zones comercials del municipi.