És hora de gaudir de la millor nit de Sant Joan a Salou!

Un any més, la capital de la Costa Daurada us convida a viure, el diumenge 23 de juny, la màgia de la nit més curta de l’any: arriba una nova revetlla de Sant Joan a Salou!

I, com és habitual, el Passeig Jaume I, a més de les platges de Llevant i Ponent, seran l’escenari de les activitats més divertides i emocionants.

Així, a partir de les 20h, us convidem a descobrir la màgia de la “Cercavila de les bèsties de foc i els elements festius del municipi”, amb l’actuació de la Morena i el Xaloc (des de la Font Lluminosa), i el Ball de Diables i les Bruixes “Latemó” (des del Club Nàutic), amb arribada a la plaça de les Comunitats Autònomes.

A partir de les 21.30h, serà hora de viure la recepció de la Flama del Canigó, també a la plaça de les Comunitats Autònomes. I, a partir de les 22h, arribarà l’encesa de les 3 fogueres de Sant Joan, situades a la platja de Llevant (davant el carrer Verge del Pilar i la plaça de les Comunitats Autònomes), i a la platja de Ponent (a la vora de l’Espigó del Moll).

I doncs, ens veiem a Salou per Sant Joan?