Gastrotour 2018: viviu una experiència deliciosa a Salou

Si us agrada la gastronomia i voleu gaudir d’una experiència única a Salou, això us interessa: del 18 al 27 de maig, degusteu una nova edició del Gastrotour, una ruta gastronòmica senzillament espectacular!

Captura de pantalla 2018-05-16 a les 15.37.02

Com funciona? És molt senzill: fins a 64 establiments de la capital de la Costa Daurada us oferiran les seves delicioses creacions durant els 10 dies del Gastrotour. Un cop escollides les que més us agraden –mitjançant el llibret que trobareu en aquest enllaç o als mateixos establiments adherits–, en podreu gaudir gràcies a una fórmula que us deixarà sense paraules: tapa + cervesa San Miguel = 2,50€!

Mapa Gastrotour 2018

Salou és, com tots sabeu, una destinació 100% familiar. És per això que el Gastrotour us lliura també la possibilitat d’acompanyar la vostra tapa amb una San Miguel 0,0%, a més d’oferir tapes especialment creades per als més petits gràcies al Baby Tour.

Gastrotour 2018 Compres

I si això no fos suficient, podreu entrar en el sorteig de magnífics premis acumulant els segells del Gastrotour als diferents establiments i obtenir una fantàstica bossa gratuïta comprant a les botigues de Salou.

Molt bon profit a tothom!